Terumbang ambing

6:16 PM Edit This 7 Comments »
wah lame kot x update kan....i am bz...bz with all those thing. btw....i masih x leh terima keje baru nih. mayb i have to make a move juga ni. isk....

ive got another interview this monday, x tau camne nk escape....should i go...or x payah...but it think i akan pegi juga. Hidup skang nih mcm terumbang ambing, x tau n k buat ape...x tau nk focus on ape.

if dulu i hate weekend...now i really love weekend. Stress keje kat sini mengatasi sume bnda...btw... happy weekend guys..

ps::ehh...aku x tukar profession lg ok

7 comments:

N.Aima K said...

betul-betul mcm MUA sudah

Ira Azeera said...

chill babe!

Salasiah Ammar said...

anda di tag utk segment ni

http://salsabilahammar.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

putdianas said...

relex2... :)

cha said...

susah sgt u jd MUA jela u takdela stress huhu

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Anonymous said...

A motivating discussion is definitely worth comment.
I believe that you ought to write more about this subject, it may
not be a taboo matter but generally people do not
talk about such subjects. To the next! All the best!

!

Feel free to visit my site ... body mass index chart